Omgeving

Park Kamphorstheem bestaat in totaal uit 36 luxe recreatiewoningen en is centraal gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe met waterrecreatiegebied Zeumeren (ca. 3km) en Golf- en Countryclub Edda Huzid (ca. 500m) in de nabije omgeving. Vanuit Villa 16 wandel je zo de tegenover gelegen bossen in. Met de Veluwe naast de deur is het een absoluut wandel en fietsparadijs. Het gezellige centrum van Voorthuizen (ca. 3km.) biedt vele gezellige restaurantjes, maar ook het gezellig dorpje Garderen ligt vlakbij (ca. 6.5km). Daarnaast bevinden zich enkele restaurants, een midgetgolfbaan en indoor kinderspeeltuin (Monkey Town) op loopafstand.

Ook zijn steden als Amersfoort en Apeldoorn (ca. 20km), Arnhem (ca. 37km) en Utrecht (ca. 46km) goed te bereiken. Erg leuk om te bezoeken zijn:
– het Oude Ambachten en Speelgoed museum in Terschuur
– het Maïsdoolhof in Voorthuizen
– het Klimbos in Garderen
– Paleis Het Loo in Apeldoorn

Er zijn verder talloze uitjes mogelijk naar parken in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan De Apenheul en Konining Julianatoren in Apeldoorn, Dierenpark Amersfoort, Het Dolfinarium in Harderwijk, Burger’s Zoo in Arnhem of het Kröller Möller museum in Otterlo.